در سومین روز از هفته گرافیک علم و فرهنگ

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان گرافیک دانشگاه علم و فرهنگ با استاد « قباد شیوا »

گروه ارتباط تصویری با همکاری انجمن علمی دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار کرد:

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان گرافیک دانشگاه علم و فرهنگ با استاد « قباد شیوا »در سومین روز از هفته گرافیک علم و فرهنگ برگزار شد.

امروز دوشنبه 3 اردیبهشت 1397، کارگاه پرسش و پاسخ با حضور استاد《 قباد شیوا 》در سومین روز هفته گرافیک، با موضوع《 روز جهانی گرافیک》و با حضور دانشجویان و اساتید رشته گرافیک در سالن همایش های بین المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.
در این کارگاه بالغ بر 150 دانشجو، پرسش های خود را با یکی از بزرگان و پیشکسوتان گرافیک ایران مطرح کردند.
در پایان نیز با حضور جناب آقای دکتر رحیمیان، معاون محترم دانشجویی فرهنگی  و سرکار خانم دکتر حسین نژاد، مدیر محترم گروه گرافیک دانشگاه علم و فرهنگ از جناب استاد قباد شیوا تقدیر و تجلیل بعمل آمد.
این کارگاه با همکاری گروه گرافیک و انجمن علمی دانشجویی ارتباط تصویری دانشگاه علم و فرهنگ برگزار گردید.