بمناسبت گرامیداشت روز جهانی گرافیک

عکس یادگاری دانشجویان و اساتید گروه گرافیک

گروه گرافیک با همکاری انجمن علمی دانشجویی ارتباط تصویری برگزار کرد.

در راستای مراسم بزرگداشت هفته گرافیک، که در هشتمین روز از اردیبهشت 1397، در سالن شهید کاظمی آشتیانی دانشگاه علم و فرهنگ با حضور اساتید و دانشجویان رشته گرافیک برگزار شد، عکس گروهی از دانشجویان و اساتید این رشته در حیاط مرکزی دانشگاه گرفته شد.
در این مراسم که به همت گروه گرافیک و با همکاری انجمن علمی دانشجویی ارتباط تصویری برگزار شد،اساتید برگزیده گروه گرافیک و اساتید برگزار کننده کارگاههای تخصصی هفته گرافیک و همچنین دانشجویان برگزیده کارگاههای هفته گرافیک در کنار یکی از آثار گرافیک محیطی که با عنوان"7 اردیبهست روز جهانی گرافیک" که توسط دانشجویان در یکی از کادکاههای تخصصی هفته گرافیک خلق شده بود عکس یادگاری گرفتند.

لازم به ذکر است که آقای  دکتر رحیمیان  معاونت دانشجویی فرهنگی ، آقای دکتر اخوی یان رییس دانشکده هنر و معماری دانشگاه علم و فرهنگ و خانم دکتر  زهراحسین نژاد مدیر گروه ارتباط تصویری در این عکس دانشجویان و اساتید را همراهی کردند.